Døgnrapporten i Væggerløse: onsdag den 10. november

Profilbillede

Væggerløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

RØDBYHAVN: I bil på falsk kørekort

Politiets udlændingekontrolafdeling standsede tirsdag klokken 11.30 en svensk bil med fire udenlandske mænd i Rødbyhavn. Føreren af bilen var en 40-årig syrisk mand, som fremviste et græsk kørekort. Ved nærmere eftersyn viste kørekortet sig at være forfalsket, og den 40-årige blev derfor anholdt og sigtet for dokumentfalsk. Han blev afhørt på politistationen i Rødbyhavn, inden han blev løsladt igen klokken 13.56.

 

VORDINGBORG: 17-årig havde hash og kanonslag

Efter et tip om, at der skulle være ulovligt fyrværkeri på adressen, rykkede politiet tirsdag ud til en lejlighed i Vordingborg. Hos den 17-årige beboer fandt politiet i alt 124,66 gram hash fordelt i små poser, 21 ulovlige kanonslag, og desuden havde den 17-årige også en enhåndsbetjent kniv. Han blev herefter sigtet for salg af ulovlige stoffer og for overtrædelse af fyrværkeriloven og våbenloven.

 

NÆSTVED: 17-årigs knallert skal undersøges

Tirsdag klokken 13.42 standsede politiet en 17-årig fyr fra Næstved, der kom kørende på knallert ad Pilegårdsvej. Det så ud til, at knallerten var konstruktivt ændret, for den kunne køre noget hurtigere end tilladt. Der var heller ingen lygter på knallerten, så der blev den taget med retur til politistationen i Vordingborg, hvor den nu skal gennem en teknisk undersøgelse.

 

NYKØBING: Truede betjente

Politiet fik tirsdag klokken 13.47 en anmeldelse om, at der lå en mand på en mark i udkanten af Nykøbing. Da politiet kort efter ankom til stedet, rejste den pågældende sig og optrådte aggressivt. Han slog ud efter betjentene og sparkede til den ene betjent. Det var en 67-årig mand fra Stege, som var noget ude af balance, og for at få ro på stedet blev han anholdt klokken 14.35 og taget med til politistationen i Nykøbing. Han blev løsladt igen klokken 18.26, og politiet har registreret sagen som en sag om vold mod politiet, men den 67-årige er endnu ikke sigtet.

 

NÆSTVED: Sigtet for at sælge stoffer

Politiet ransagede tirsdag eftermiddag en adresse i Næstved, og her fandt politibetjentene 5,5 gram kokain fordelt i mindre salgsposer, 1,1 gram hash, kontanter og en mobiltelefon. En 17-årig fyr blev anholdt på stedet klokken 14.30 og sigtet for salg af stoffer. Han blev afhørt på politistationen i Næstved, mens hans mor og en repræsentant for de sociale myndigheder var til stede. Den 17-årige blev løsladt igen klokken 19.35.

 

STEGE: Travle trafikanter ved Hjertebjerg skole

Færdselspolitiet var tirsdag mellem klokken 14.50 og 16.05 i området omkring Hjertebjerg skole på Klintevej. Her blev en enkelt bilist sigtet for at køre bil på fortovet, mens 11 andre blev målt til at køre for hurtigt. Alt for hurtigt. De 10 kørte så kvikt, at de ud over bøden står til et klip i kørekortet, mens den sidste havde så meget fart på, at det medfører en betinget frakendelse af kørekortet.

 

SAKSKØBING: To mænd i slagsmål

Sidst på eftermiddagen tirsdag gerådede to mænd i slagsmål på Nykøbingvej i Sakskøbing. Der blev både skubbet og slået, og der blev smadret en butiksrude i Aldi. En hundepatrulje blev sendt til stedet, og her blev en 41-årig mand fra Nørre Alslev og en 63-årig mand fra Søllested sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

NYKØBING: En hurtig knallert

En 17-årig fyr fra Idestrup blev tirsdag kokken 19.33 standset, da han kom kørende på en lidt hurtig knallert på Grønsundsvej. En kontrol af knallerten på politiets rullefelt viste, at den kunne køre noget hurtigere end tilladt, og derfor blev den 17-årige sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

 

 

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget en enkelt anmeldelse om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Troldehøjen Hus Lørdag klokken 5.00 – tirsdag klokken 7.00 Ikke gjort op om der er stjålet noget

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Bråbyvej Tirsdag klokken 9.05-11.00 ATK 105 19 50 km/t 74 km/t Et klip
Haslev Ringstedvej Tirsdag klokken 6.01-8.31 ATK 664 11 80 km/t 111 km/t To klip
Nykøbing Gedser Landevej Tirsdag klokken 10.36-11.45 ATK 355 2 70 km/t 83 km/t -
Skælskør Sorø Landevej, Eggeslevmagle Tirsdag klokken 14.41-15.41 ATK – bestilt færdselskontrol 137 2 80 km/t 94 km/t -
Slagelse Bildsøvej, Kirke Stillinge Tirsdag klokken 16.28-19.15 ATK – bestilt færdselskontrol 108 18 50 km/t 77 km/t -
Slagelse Skørpingevej Tirsdag kokken 13.15-14.15 ATK – bestilt færdselskontrol 7 - - - -
Tappernøje Strandvejen, Bredeshave Tirsdag klokken 9.04-11.50 ATK 160 32 50 km/t 78 km/t Fem klip
Tappernøje Størlingevej, Størlinge Tirsdag klokken 6.32-8.00 ATK – bestilt færdselskontrol 35 - - - -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Nakskov Rødbyvej Tirsdag klokken 8.00-8.30 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Nykøbing Nykøbing F. Omvartsvej Tirsdag klokken 18.58-19.35 To blev målt til at køre så hurtigt, at det udløser et klip i kørekortet og en blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert
Stege Klintevej ved Hjertebjerg skole Tirsdag klokken 14.50-16.05 11 blev sigtet for at køre for hurtigt – alle står til et klip i kørekortet og en til en betinget frakendelse af kørekortet, mens en blev sigtet for at køre bil på fortovet
Væggerløse Gedser Landevej Tirsdag klokken 18.37-19.17 To blev sigtet for at køre så meget hurtigere end de tilladte 60 km/t, at de står til et klip i kørekortet

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Haslev Præstevænget Onsdag klokken 3.20 74-årig mand fra Haslev Spirituskørsel
Vordingborg Ugledigevej Tirsdag klokken 19.00 61-årig mand fra Vordingborg Spirituskørsel på knallert og kørsel i frakendelsestiden. Den 61-årige blev også sigtet for at køre på en uindregistreret knallert uden den lovpligtige forsikring

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler