Klinisk ansvarlig sygeplejerske for nefrologi søges

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Klinisk ansvarlig sygeplejerske for nefrologi søges

Geriatrisk afsnit består af 20 sengepladser og vores specialer består af geriatri, apoplexi, diabetes og nefrologi. Vi har ansat sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, 1 social og sundhedshjælper samt 2 diætister.

Vi har fokus på kompetenceudvikling og høj kvalitet indenfor alle vores specialer og vi ønsker at videreudvikle nefrologien i vores afsnit med dette for øje.

På afsnittet plejer og behandler bl.a patienter med kronisk og akut nyreinsufficens, HD -patienter med infektionen, PD- patienter med peritonit, rabdomyolyse mm. Desuden varetager sygeplejersker og SSA selvstændig peritonialdialyse i afsnittet.

Vi arbejder tæt sammen med centerdialysen samt nefrologiske ambulatorie på sygehuset og du vil blive en del af dette samarbejde.

På afsnittet lægger vi vægt på det gode og tværfaglige samarbejde med fysio- og ergoterapeuter, samt vores læger. Vi arbejder fokuseret med patient- og pårørendeinddragelse i form af blandt andet målsamtaler, hvor patienten altid er i centrum for planlægningen.

Medicinsk afdeling består af 4 klynger fordelt på specialerne kardiologi, lungemedicin, gastroenterologi, samt geriatri, og der er stor fokus på opbygningen af afdelingens kvalitetsorganisation, derfor har vi i afsnittet også ansat en klinisk ansvarlige sygeplejersker for kvalitet og udvikling, som vil blive en tæt samarbejdspartner til dig.

På geriatrisk afsnit arbejder med kompetenceudvikling, i form af afsnittets egne kompetenceprofiler, og i medicinsk afdeling har vi årlige kompetencedage for alle medarbejder.

Vi søger

Vi ønsker os en fagligt kompetent klinisk ansvarlig sygeplejerske med høj kompetenceprofil, faglig stolthed og gerne en solid erfaring indenfor det nefrologiske speciale.

Derudover ønsker vi os

 • Du vil sætte ambitiøse mål for den sygeplejefaglige udvikling af nefrologien på afsnittet
 • Du udviser engagement og går til arbejdsopgaverne med godt humør
 • Du er medansvarlig for, at koordinere og udnytte de samlede udviklings- og uddannelsestilbud bedst muligt
 • Du er i stand til at tilegne dig teoretisk viden ud fra relevant materiale
 • Du udviser fleksibilitet og er omstillingsparat i forhold til de administrative og praktiske opgaver i en til tider travl og varieret hverdag
 • Du medvirker til et godt arbejdsmiljø

Dine arbejdsopgaver

 • Du skal have interesse for og gerne erfaring med at udvikle sygeplejen indenfor det medicinske speciale og især gerne det nefrologiske speciale
 • Du vil være medansvarlig for at sygeplejen udføres på et højt sygeplejefagligt niveau i samarbejde med vores klinisk ansvarlige sygeplejerske indenfor det geriatriske speciale, samt vores klinisk ansvarlige for kvalitet og udvikling.
 • Du skal være med til at sikre faglig vejledning og supervision til personalet
 • Løbende undervisning af kollegaer i specialet

Vi kan tilbyde dig

 • Fagligt kompetente kolleger som vægter et godt arbejdsmiljø
 • Et afsnit med mangeartede spændende faglige udfordringer
 • God introduktion og mentorordning
 • Et afsnit med mulighed for god introduktion ud fra fagspecifikke kompetencebeskrivelser
 • Arbejde hver 4. weekend

Yderligere oplysninger

Samtaler afholdes 23. juni

Løn efter gældende overenskomst.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/35255&linkref=16283&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841018

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet