Ny virksomhed flytter ind i Business Park Falster

Der er lagt op til den helt store fest, når Dansk Stillads Service holder indflytterfest fredag den 14. juni. (Foto: Dansk Stillads Service)
dato

Den 60 hektar store erhvervspark Business Park Falster ved afkørsel 43 får nye beboere, og der er stadig plads til andre virksomheder, der har brug for plads og direkte adgang til motorvejen E47/E55.

Guldborgsund Kommune arbejder sammen med Business Lolland-Falster, målrettet for at bidrage til en positiv udvikling af antallet af private arbejdspladser, og Erhverv og Udviklingsudvalget har en klar strategi om at tiltrække nye virksomheder. Udviklingen af antallet af jobs er en afgørende forudsætning for borgernes jobmuligheder lokalt i kommunen, og samtidig er virksomhederne afgørende for den generelle udvikling af kommunen.

Erhverv og Udviklingsudvalget arbejder derfor målrettet mod at sikre, at erhvervslivet har de bedste forudsætninger for at udnytte mulighederne, og for at udvikle og drive virksomhed i Guldborgsund Kommune.

”Vi arbejder intenst på at tiltrække nye virksomheder til vores kommune, eller give plads til virksomheder, der allerede bor her til at de kan udfolde deres fulde potentiale. Vi har en tæt dialog med erhvervslivets mange parter og med virksomhederne, og det er præcis den dialog, der kan være med til at skabe en positiv udvikling på erhvervsområdet” siger udvalgsformand for Erhverv og Udviklingsudvalget John Brædder.

Èn af de virksomheder der flytter til nye omgivelser, er Danmarks største stilladsfirma Dansk Stillads Service, som flytter ind i kommunens store erhvervspark ved afkørsel 43. Virksomheden er glade for den nye placering tæt på motorvejen og med god plads til alle materialerne.

”Det er skønt med helt nye faciliteter, hvor vi har mere plads til stilladsmateriel og langt mere attraktive forhold for vores dygtige montører. Derudover er erhvervsparkens centrale placering logistisk vigtig for vores betjeningsevne af kunder på både øerne og Sydsjælland”, fortæller afdelingsleder i Dansk Stillads Service Mark Lauersen.

”Det er sjældent at en indflytning fejres med så flot et program, og jeg glæder mig til at deltage i festlighederne. Måske har andre virksomheder lyst til at se området, og jeg tager gerne en snak om mulighederne. Jeg står altid til rådighed for en snak om at finde en grund til en virksomhed eller til en snak om hvordan vi kan gøre forholdene for vores virksomheder endnu bedre” opfordrer formanden for Erhverv og Udviklingsudvalget John Brædder.

Formand for Erhverv og Udviklingsudvalget John Brædder holder tale til Dansk Stillads Service officielle indvielse i de nye lokaler i Business Park Falster fredag den 14. juni kl. 12-15, hvor der også vil være mulighed for at vinde landsholdstrøjer, få en gratis helikoptertur, se motorcykelopvisning, få en udsigtstur op til 60 meter i en kran og meget mere.  

Mere info
Sted: Dansk Stillads Service, Rigavej 6, 4840 Nørre Alslev
Dato: fredag den 14. juni 2024
Tidsrum: 12.00 – 15.00
Tilmelding: www.danskstillads.dk/housewarming

Kilde: Guldborgssund Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.