Nyt fra Væggerløse i politiets døgnrapport

Profilbillede

Væggerløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: 48-årig mand blottede sig

Mandag formiddag anmeldte en kvinde, at hun netop havde set en mand stå ved Maglemølle, hvor han blottede sig og onanerede. På baggrund af hendes forklaring fandt politiet frem til en mand, der passede på signalementet, og som opholdt sig på en adresse i nærheden. Det var en 48-årig mand, der blev anholdt klokken 9.19 og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Den 48-årige blev afhørt på politistationen og løsladt igen klokken 11.44.

 

TAPPERNØJE: To spøgelsesbilister standset på Sydmotorvejen

Adskillige skræmte bilister anmeldte mandag omkring klokken 18.22, at de havde mødt ikke blot én, men to spøgelsesbilister, som kørte sydpå ad Sydmotorvejen, men i det nordgående spor. Det lykkedes at undgå færdselsuheld, men flere trafikanter måtte foretage bratte undvigemanøvrer for ikke at havne i et sammenstød. Flere politipatruljer blev sendt til motorvejen, hvor politiet fik standset de to bilister. Den ene var en 76-årig kvinde fra Holbæk og den anden en 86-årig mand fra Væggerløse. Det er endnu ikke fastslået, om der er nogen forbindelse mellem de to trafikanter, men de blev begge to sigtet for ikke at rette sig efter anvisningerne for færdslen, og den 86-årige blev også sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed. Begge biler blev beslaglagt på stedet.

Politiet hører gerne fra trafikanter, herunder især føreren af en hvid kassevogn og en lastbil, som måtte undvige for at undgå et sammenstød. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

 

MERN: Spritbilist nedlagde et skilt og ramte et træ

Politiet fik mandag klokken 19.21 en anmeldelse om, at det var sket et færdselsuheld på Jungshovedvej i Mern. En bil var kommet over i den modgående kørebane, ud i rabatten, hvor den nedlagde et skilt og ramte frontalt ind i et træ. Et vidne tilbageholdt bilisten – en 58-årig mand fra lokalområdet. Han virkede påvirket, og da politiet kort efter ankom, viste en alkometertest, at han havde en promille, der var noget højere end 2. Han blev herefter sigtet for spirituskørsel, og på grund af promillens størrelse blev hans førerret inddraget og den bil, han kørte i, blev beslaglagt på stedet.

 

SORØ: Sigtet for bedrageri og mandatsvig

Politiet har sigtet en 32-årig mand med bopæl i Sorø Kommune for databedrageri og for mandatsvig. Han har uretmæssigt brugt et betalingskort, som tilhører en lokal forening og har overført penge fra foreningen til sin egen konto for et beløb på godt 65.000 kroner. Bedrageriet blev anmeldt til politiet sidste sommer af foreningens bestyrelse, der havde konstateret uregelmæssigheder i regnskabet.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Nysted Vantorevej 1/10-20/2 Ur og kontanter
Næstved Karrebækvej 19/2 01.00-02.00 Smykker

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Karisevej 7.35-11.35 ATK 406 12 70 125 1 betinget frakendelse
Kalvehave Præstøvej 8.02-14.02 ATK 423 55 50 71 3 klip
Korsør Tårnborgvej 20.51-00.30 ATK 205 0      
Vemmelev Slagelse Landevej 18.53-20.53 ATK 27 0      

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Faxe Køgevej 13.38-14.30 4 køretøjer kontrolleret – 3 klip for hastighed og en sag om manglende cvr-nummer og navn/logo på  bil
Nykøbing Falster   17.50-18.20 20 biler kontrolleret - et klip for håndholdt mobil
Sorø Holbækvej 8.25-9.40 400 screenede køretøjer, 2 klip og 2 betingede frakendelser for hastighed

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt spritbilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Korsør Motalavej 15.19 59-årig kvinde fra Korsør Spirituskørsel
Kalvehave Ny Vordingborgvej 15.05 54-årig mand fra Stege Spirituskørsel
Maribo Blæsenborg Alle 22.08 40-årig mand fra Rødby

Spirituskørsel

Narkokørsel

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi