Respiratorisk handicaphjælper søges til midlertidig stilling med mulighed for fastansættelse

Profilbillede
dato

Vil du arbejde som respiratorisk hjælper, og trives du godt med 12 timers vagter? Så er dette job måske noget for dig!

Om opgaven

Vi søger midlertidigt en respiratorisk handicaphjælper til en 31-årig mand, der har muskelsvind. Han bor sammen med sine forældre og familiens hund på Falster. Han er ikke alderssvarende i sin udvikling, og han bruger el-kørestol og respirator. I hverdagene går han i et dagtilbud, og han nyder at være udenfor, når vejret tillader det. Derudover er han meget glad for at spille computer, PlayStation og se film. 

Opgaven er at overvåge den respiratoriske behandling. Derudover hjælper man med personlig pleje, og tager med ham, når han skal i dagtilbud. 

Om dig

Du har erfaring med at arbejde med personlig pleje og forflytninger. 

Det er ikke et krav at du har respiratorisk erfaring, da du vil blive sidemandsoplært på følgevagter. Oplæringen afsluttes med en evalueringsdag på RCØ (Respiratorisk Center Øst Glostrup Hospital), hvor dine kompetencer godkendes, og du får autorisation til at arbejde som respiratorisk handicaphjælper.

Som menneske er positiv og omsorgsfuld, og du trives godt med at være ansvarlig for den gode relation.   

Som respiratorisk handicaphjælper bliver du aflønnet som ufaglært hjælper. Evt. uddannelse kan desværre ikke honoreres i denne type stilling. 

Arbejdstid

Stillingen er midlertidig og er på 24-36 timer om ugen, året ud. Der er gode muligheder for fastansættelse på teamet. Arbejdstiden ligger både i hverdage, weekender og på helligdage. En vagt er af 12 timers varighed og ligger i følgende tidsrum:

Dagvagter kl.: 07.30-19.30

Vågen nattevagt kl.: 19.30-07.30.  

Da du er en del af et team hos borgeren, forventes det, at du er fleksibel og har mulighed for at dække ekstra vagter i forbindelse med ferie og sygdom.

Hvis du har flere spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at ringe til os på 36344990 for en uforpligtende samtale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070116

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet