Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Væggerløse - torsdag den 5. november

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Væggerløse er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

KORSØR: Otte blitzet på Tårnborgvej

En af politiets målebiler fra den automatiske trafikkontrol stod onsdag mellem klokken 9.07 og 11.44 på Tårnborgvej, hvor hastighedsbegrænsningen er 50 km/t. Det var der otte, der ikke holdt sig til – en enkelt blev målt til 69 km/t, og han står til et klip i kørekortet.

 

HASLEV: Det er dyrt at ryge

Onsdag formiddag klokken 11.22 var en politipatrulje forbi stationen i Haslev, og i ventesalen sad der en enkelt mand uden mundbind – og røg. Da han så betjentene, smed han sin cigaret på jorden og slukkede den. Der lå yderligere et par skodder foran ham. Det var en 54-årig mand fra Hillerød, og han blev anmodet om at tage mundbind på, og derefter blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi han ikke havde overholdt rygeforbuddet. Han står til en bøde på 1.000 kroner.

 

SLAGELSE: Vred mand smed med cykel

Politiet fik onsdag klokken 11.50 en anmeldelse om, at der gik en meget vred mand ved Vestsjællandscenteret i Slagelse, og at han netop havde grebet en cykel, der stod uden for en forretning, og smidt den ud på gaden. Politiet fandt uden besvær frem til den pågældende, der var en 34-årig mand uden fast bopæl. Han blev sigtet for hærværk og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og da politibetjentene bortviste ham fra stedet, fik det ham til at sende en byge af skældsord mod betjentene, som han skældte ud for både idioter og bøssepansere. Derfor blev han også sigtet for fornærmelig tiltale. For at få ro på stedet blev den 34-årige anhoodt klokken 12.24 og taget med til politistationen i Næstved, hvor han kølede af, inden han blev løsladt igen klokken 17.35.

 

SLAGELSE: 19-årig sigtet for vold

En 19-årig mand fra Ringsted blev onsdag sigtet for vold. Han blev anholdt klokken 16.29 på en adresse i Slagelse, hvor et skænderi med en ekskæreste havde udartet. Eksen var blevet sparket og skubbet, og derfor blev den 19-årige taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.20.

 

NÆSTVED: 29-årig sigtet for salg af stoffer

Onsdag klokken 21.50 tjekkede politiet en mand, der stod på Østre Ringvej ved vandtårnet. En kvinde, som netop havde talt med manden, havde et gram hash på sig, og derfor fik betjentene mistanke om, at der blev handlet med stoffer. Kvinden – der er 61 og fra Næstved – blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Manden var en 29-årig mand fra byen, og han havde i alt 99 gram hash på sig og en enhåndsbetjent foldekniv. Han blev anholdt klokken 21.55 og sigtet for salg af ulovlige stoffer og for overtrædelse af knivloven. den 29-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 23.00.

 

SLAGELSE: Hastighedskontrol på Japanvej

Efter flere anmeldelser om fartglade bilister på Japanvej stillede færdselspolitiet onsdag aften op på stedet med kontrol- og måleudstyr. Tre blev sigtet for køre hurtigere end de tilladte 50 km/t, og den højeste hastighed blev målt til 71 km/t. En blev sigtet for unødigt at bruge hornet og for at køre med tågelygterne tændt, selv om det var klart vejr. Bilen bliver nu indkaldt til et kontrolsyn.

 

KORSØR: To mænd sigtet for hærværk af politiets måleudstyr

En mandag aften sidst i september blev en af politiets ATK-operatører (Automatisk Trafikkontrol) noget overrasket, da han sad i bilen og fulgte med i målingen på Tårnborgvej i Korsør. For pludselig hørte han nogle høje lyde fra måleapparatet, der stod på en trefod et stykke fra bilen. Da operatøren løb ud for at se, hvad der var fat, så han flere personer slæbe af sted med måleudstyret, der ikke så ud til at have det helt godt. Han råbte dem an, men de løb over mod en bil, som de kørte væk i, men de fik dog ikke udstyret med. Nu har politiet efterforsket sagen, og i går blev to 21-årige mænd fra hhv. Køge og Korsør sigtet i sagen.  

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Skovstjernevej Hus Onsdag den 28/10 kl. 00.00 – onsdag d. 4/11 klokken 10.00 Smykke og iPad
Nørre Alslev Stubbekøbingvej Hus Onsdag klokken 08.30 – 15.00 Kontanter, pengeskab, smykker og pas
Sakskøbing Krungerupvej Landejendom Onsdag klokken 06.00 – 16.25 Endnu ikke opgjort
Skælskør Ved Fjorden Hus Onsdag klokken 18.00 – 19.00 Smykker, to bærbare computere,

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I weekenden har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Fuglebjerg Slagelsevej Onsdag klokken 20.48 – torsdag klokken 00.30 En blev sigtet for at køre ikke mindre end 144 km/t, hvor hastighedsbegrænsningen er 80 km/t. Føreren står derfor til en betinget frakendelse. 10 køretøjer kørte mere end 30% for hurtigt og får derfor et klip.
Korsør - Onsdag klokken 15.01 – 17.45 11 køretøjer kontrolleret. Ni sigtelser herunder fem for at bruge håndholdt mobiltelefon – en var på knallert. Den ene står til en ubetinget frakendelse, da han i forvejen havde en betinget frakendelse samt to klip. Yderligere blev en sigtet for fornærmelig tiltale, en for unødig brug af faresignal (horn), en for ikke at have spændt sikkerhedsselen og en for ikke at have medbragt kørekort.
Slagelse - Onsdag klokken 11.15 – 12.30 To sager: En blev sigtet for at køre i frakendelsestiden og en for at køre i en stjålet bil.
Slagelse Japanvej Onsdag klokken 20.01-20.30 Bestilt færdselskontrol: Tre blev sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t – den ene står til et klip efter at være målt til at køre 71 km/t. En blev sigtet for at bruge hornet og for at have tændt tågelygterne, selv om det var klart vejr. Bilen bliver indkaldt til kontrolsyn
Sorø - Onsdag klokken 08.30 – 11.00 Fem sager: En blev sigtet for at have bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen, en for ikke at anvende sikkerhedssele, en for overtrædelse af godsloven og to sigtet for ikke at have cvr-nr. på deres varebiler

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Dalmose Skælskørvej, Ting Jellinge Onsdag klokken 11.52-13.30 ATK – bestilt færdselskontrol 112 7 60 km/t 81 km/t -
Dannemare Skodsebøllevej ved nummer 38 Onsdag klokken 10.40-11.50 ATK – bestilt færdselskontrol 35 4 50 km/t 93 km/t En betinget frakendelse
Dannemare Skodsebøllevej ved nummer 57 Onsdag klokken 6.37-10.10 ATK – bestilt færdselskontrol 98 9 50 km/t 72 km/t To klip
Korsør Tårnborgvej Onsdag klokken 09.07 – 11.44 ATK 384 8 50 km/t 69 km/t 1 klip
Nykøbing Østersøvej Onsdag klokken 13.56-16.30 ATK – bestilt færdselskontrol 106 - - - -
Væggerløse Marielyst Strandvej Onsdag klokken 17.07 – 20.00 ATK 193 20 60 km/t 88 km/t 3 klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset en enkelt spritbilist:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Fuglebjerg Slagelsevej Onsdag klokken 17.39 26-årig kvinde fra Store Fuglede Spirituskørsel

 

 

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler