Sygeplejerske søges til vores Geriatriske ambulatorium

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for det gode patientforløb med helhedsorienteret sygepleje og kommunikationen i fokus? Så har du nu mulighed for at blive en del af et engageret team som vægter det gode arbejdsmiljø og den faglige sparring både mono- og tværfagligt højt.

Hvem er geriatrien på Nykøbing Falster Sygehus?

Den Geriatriske klynge består af et Geriatrisk Ambulatorium , et Geriatrisk sengeafsnit og Endokrinologisk Ambulatorium.

I Geriatrisk ambulatorium udredes og behandles patienter med fald- og hukommelsesproblematikker samt geriatriske patienter med komplekse problemstillinger.

Vi består af to sygeplejersker, en overlæge, en afdelingslæge, to lægesekretærer og en fysioterapeut. Derudover har vi tæt samarbejde tværsektorielt med kommunens demenskoordinatorer, hjemmeplejen mm.

Som sygeplejerske i Geriatrisk Ambulatorium vil du skulle varetage selvstændige konsultationer med særlige opgaver indenfor fald og svimmelhed samt test og udførlig anamnese i forbindelse med demensudredning. Du vil have telefonkonsultationer med patienter og pårørende og du er ansvarlig for opfølgning og koordinering af patientforløbene i tæt samarbejde med lægen.

I sengeafsnittet arbejder vi med neuro rehabiliterende sygepleje for patienten med apopleksi og hjerneblødning. Derudover arbejder vi med nyresyge patienter som hovedsagelig er dialysekrævende, samt endokrinologiske patienter som fortrinsvis har diabetes. En af grundstenene i vores tilgang til vores arbejde er at være dygtige og professionelle i den grundlæggende og komplekse sygepleje, samt at være tydelige i vores kommunikation til patienten og dennes pårørende.

Vi ønsker os
 • At du gerne har klinisk erfaring inden for geriatri og medicin
 • At du har lyst til videreuddannelse indenfor geriatri
 • At du brænder for at finde løsninger hos den ældre komplekse patient.
 • At du arbejder struktureret og løsningsorienteret
 • At du vægter det tværfaglige samarbejde højt
 • At du kan skabe ro og overblik
 • At du besidder gode kommunikative evner

Hvad kan vi tilbyde dig?
 • Muligheden for at blive en del af vores kompetente team med engagerede kollegaer
 • Tæt sygeplejefaglig sparring med kollega
 • En stilling på 37 timer om ugen i geriatrisk ambulatorium med vagter i dagtiden
 • Weekendvagt hver 6. weekend i geriatrisk sengeafsnit fredag, lørdag og søndag i dagvagt, men vi kan gå i dialog om vagttype.
 • I sengeafsnittet arbejder vi i teams, så du er aldrig alene i weekenden.
 • God og tæt introduktion til ambulatoriet med mentor ordning.
 • Onboarding program
 • Mulighed for deltagelse på relevante kurser mv. sammen med dine kollegaer
 • Medicinsk kompetenceudviklingsdag en gang om året, hvor du sammen med dine kollegaer træner forskellige sygeplejefaglige emner.

Du er velkommen til, at komme ind og sige hej til os og få en kop kaffe og en uforpligtende snak. Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen 15, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.regionsjaelland.dk/job-og-uddannelse/jobside?hr=show-job/34722&linkref=12351&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5826285

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet